Interesse om een van onze concerten te bezoeken? Reserveer dan uw kaarten met het onderstaande formulier:

Wacht alstublieft even nadat u op de knop Verstuur hebt gedrukt, u krijgt een melding op de website zodra uw bestelformulier is verstuurd; dat kan een halve minuut duren.

Nadat u uw bestelling heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarin staat een Ordernummer vermeld. Als u per bank betaalt, vermeld dan s.v.p. het Ordernummer als u het bedrag overmaakt op onze bankrekening.

NB:
Als u donateur bent van de Amsterdamse Cantorij, kunt u toegangskaarten tegen gereduceerd tarief bestellen. Bovendien heeft u dan recht op goede plaatsen bij de concerten, gereserveerd op naam. Heeft u interesse om donateur te worden? Ga dan – voordat u kaarten bestelt – op onze website eerst naar de pagina WORD DONATEUR.

Zing je in één van de andere koren van Felix? Bestel dan geen kaarten via onze website, maar stuur een mailtje naar info@amsterdamsecantorij.nl. Vermeld daarin in welk koor je zingt, je persoonlijke gegevens én je wensen voor kaarten met vdH-korting. Je krijgt daarna van ons een bevestigingsmail over de verdere afhandeling.