Interesse om een van onze concerten te bezoeken? Reserveer dan uw kaarten met het onderstaande formulier:

Let op:
Wij nodigen u graag uit om kaarten te bestellen voor de uitvoering op zaterdagavond 30 november in de Noorderkerk te Amsterdam, daar zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. De uitvoering op zondagmiddag 1 december in de Dorpskerk te Abcoude is uitverkocht!

Wacht alstublieft even nadat u op de knop Verstuur hebt gedrukt, u krijgt een melding op de website zodra uw bestelformulier is verstuurd; dat kan een halve minuut duren.

Nadat u uw bestelling heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarin staat een ordernummer vermeld. Als u per bank betaalt, vermeld dan s.v.p. dat ordernummer als u het bedrag overmaakt.

 

Zing je in één van de andere koren van Felix?
Bestel dan geen kaarten via deze website, maar stuur een mail naar info@amsterdamsecantorij.nl. Vermeld in welk koor je zingt, je persoonlijke gegevens én je wensen voor kaarten met vdH-korting (datum, locatie, aantal). Je krijgt daarna een bevestigingsmail over de verdere afhandeling.

 

Donateur worden?
Als u donateur bent van de Amsterdamse Cantorij, kunt u toegangskaarten tegen gereduceerd tarief bestellen. Bovendien heeft u dan recht op goede plaatsen bij de concerten, gereserveerd op naam. Interesse om donateur te worden? Ga dan – voordat u kaarten bestelt – eerst naar de pagina WORD DONATEUR.