Interesse om een van onze concerten te bezoeken? Dat kan via onderstaand reserveringsformulier.

– voorverkoop en/of kaarten met reductie voor donateurs/cjp/65plus/stadspas (€ 15,00)
– jongeren t/m 18 jaar (€ 8,00)

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid heeft u vanaf 25 september 2021 op bepaalde plekken een coronatoegangsbewijs nodig in de vorm van een QR-code. Dat geldt ook voor het concert dat u wilt bezoeken in de Waalse Kerk Amsterdam of in de Dorpskerk Abcoude op 19 resp. 20 november. Of die richtlijn dan ook nog geldt, dat weten wij nu nog niet. Als u kaarten heeft besteld, zullen wij u tijdig per e-mail infomeren over de richtlijnen die op dat moment gelden.

Wacht alstublieft even nadat u op de knop Verstuur hebt gedrukt, u krijgt een melding op dit scherm zodra uw bestelformulier is verstuurd; dat kan een halve minuut duren.

Nadat u uw bestelling heeft verstuurd, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarin staan de gegevens voor uw betaling, zoals ons bankrekeningnummer én een ordernummer. Als u per bank betaalt, vermeld dan s.v.p. dat ordernummer als u het bedrag overmaakt.

Zing je in één van de andere koren van Felix?
Bestel dan geen kaarten via deze website, maar stuur een mail naar info@amsterdamsecantorij.nl. Vermeld in welk koor je zingt, je persoonlijke gegevens én je wensen voor kaarten met vdH-korting (datum, locatie, aantal). Je krijgt daarna een bevestigingsmail over de verdere afhandeling

Donateur worden?
Als u donateur bent van de Amsterdamse Cantorij, kunt u toegangskaarten tegen gereduceerd tarief bestellen. Bovendien heeft u dan recht op goede plaatsen bij de concerten, gereserveerd op naam. Interesse om donateur te worden? Ga dan – voordat u kaarten bestelt – eerst naar de pagina WORD DONATEUR.