Vacatures – tenoren

Wij zijn op zoek naar tenoren. Grijp je kans om mee te zingen met de Amsterdamse Cantorij, een koor met een goede reputatie en een boeiende concertpraktijk in het centrum van Amsterdam en in Abcoude.

Heb je interesse?
Mail naar info@amsterdamsecantorij.nl of neem telefonisch contact op met Margriet Rienks (voorzitter) M 06 22 060 838. Je kan ook bellen naar Felix van den Hombergh (dirigent) M 06 38 770 193.

De Amsterdamse Cantorij komt te allen tijde graag in contact met ervaren en enthousiaste zangers, ook als er niet direct plaats is bij een stemgroep.

Lid worden

Om lid te worden van de Amsterdamse Cantorij moet je beschikken over koorervaring en zangles hebben (gehad). Een nieuw lid doet eerst auditie. Daaruit moet blijken dat je een geoefende stem hebt en de vereiste muzikale capaciteiten en souplesse in huis hebt. Alle leden van het koor doen om de twee jaar opnieuw auditie.

Van de leden wordt bovendien verwacht dat zij thuis studeren, zodat er op de repetitie snel en goed kan worden gewerkt. Als je vast koorlid bent, bedraagt de contributie € 45 per maand.

Repetities

De Amsterdamse Cantorij repeteert op maandagavond van 20.00-22.30 uur in het Cygnus Gymnasium, Vrolikstraat 8, 1091 VG Amsterdam, goed bereikbaar met de metro, halte Wibautstraat.

Naast de wekelijkse repetities is er per jaar een koorweekend en een tweetal repetitiedagen.